1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Familiedag i Synnervika

Familiedag i Synnervika

Femundsmarka nasjonalpark er 50 år i 2021! Ta med deg familien til Synnervika den 10. juli fra kl. 14.30 til 17.30. Nasjonalparkstyret og Statskog inviterer til mange spennende aktiviteter denne dagen.
a

Meny

Logo for Femundsmarka nasjonalpark

Kontakt oss

Nasjonalparkstyret for Femundsmarka og Gutulia
Statsforvalteren i Trøndelag
Postboks 4710, Sluppen
7468 Trondheim
E: sftlpost@statsforvalteren.no

M

Meny

Synnervika. Foto: Tom Gustavsen

Alle inviteres til å markere åpningen av gapahuken og fine nye uteplasser i området. Her kan du være med på mange ulike aktiviteter som fisking, snekring av fuglekasser med Ornitologisk forening, spikking og natursti, samt mye mer moro for store og små. Redningsselskapet er også tilstede.

Røros JFF har stand med Fiskesommer 2021. Det serveres bålkaffe fra Statskog. Det blir innslag med sang og fortellerstund med Kirsti Sæter kl 15.30 og 16.30. I anledningen av at Femundsmarka nasjonalpark blir 50 år, så blir det også gratis matservering til alle servert av Hummelfjell catering.