1. Hjem
  2. Nyheter
  3. «I sporene fra tidligere tider»

«I sporene fra tidligere tider»

På lørdag 12.6 var den første markeringen av Femundsmarka 50 år. Neste mulighet er den 10. juli langs Røavassdraget, med tema som tømmerdrift, slått, skogbrann og bever. Meld deg på! Arrangementet finner du lenger ned på forsiden, og på Facebook.
a

Meny

Logo for Femundsmarka nasjonalpark

Kontakt oss

Nasjonalparkstyret for Femundsmarka og Gutulia
Statsforvalteren i Trøndelag
Postboks 4710, Sluppen
7468 Trondheim
E: sftlpost@statsforvalteren.no

M

Meny

Rast ved Langtjønnbua. Foto: Tom Gustavsen.

På lørdag 12.6 var den første markeringen av Femundsmarka 50 år. En innholdsrik dag med ivrige deltakere, i Langtjønna landskapsvernområde. Bli med og lær mer om Femundsmarka. Neste mulighet er den 10. juli langs Røavassdraget, med tema som tømmerdrift, slått, skogbrann og bever. Meld deg på! Arrangementet finner du lenger ned på forsiden, og på Facebook.