1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Vinnere av fotokonkurransen: Folk i aktivitet

Vinnere av fotokonkurransen: Folk i aktivitet

Vinnerne av fotokonkurransen Femundsmarka 50 år er nå kåret! Her ser du de tre beste bildene i kategorien: Folk i aktivitet.
a

Meny

Logo for Femundsmarka nasjonalpark

Kontakt oss

Nasjonalparkstyret for Femundsmarka og Gutulia
Statsforvalteren i Trøndelag
Postboks 4710, Sluppen
7468 Trondheim
E: sftlpost@statsforvalteren.no

M

Meny

Fiske ved Røvoltjønnan. Foto: Rune Hov
  1. plass gikk til Rune Hov. Bildet er tatt sommeren 2018 på Runes første tur til Røvolfjellet. En to-dagers tur i flott vær. Fjellene i bakgrunnen er Stor-Svuku (1421 moh) og Grøthogna (1402 moh). Vi synes bildet var bra komponert med flotte farger og gode detaljer. Vi fikk selv lyst til å dra på fisketur når vi så dette vakre bildet! Premien er 10 000 kr.

2. plass gikk til Ann Helen. Bildet ble tatt på en ukes vintertur med ski og pulk i januar 2018. Første stopp på turen var Lorthølbua, før ferden gikk videre mot Røavassdraget. Det stemningsfulle bildet har fanget en typisk aktivitet i nasjonalparken knyttet til de åpne buene. Takk for et flott motiv! Premien er 2000 kr.

På tur til Lorthølbua. Foto: Ann Helen.

3. plass gikk til Siren Ånestad. Bildet er er tatt fra Sirens første isfisketur til Femundsmarka nasjonalpark, nærmere bestemt Skarpåstjønnan. Juryen synes bildet var godt komponert av en populær aktivitet i Femundsmarka. Stemningen i bildet gir oss lyst til å dra ut på isfiske! Premien er 1000 kr.

Trivsel på isfiske. Foto: Siren Ånestad.